De Dansacker

Welkom op de website van De Dansacker.

De Balletschool

Balletschool De Dansacker is een begrip in Pijnacker en omgeving. Al meer dan 25 jaar vinden kinderen hun weg naar de balletschool. Op een plezierige en warme manier wordt groot en klein de kunst van ballet bijgebracht. De school staat bekend om de prettige sfeer waarin les gegeven wordt, maar ook om de bijzondere uitvoeringen waar jong en oud aan mee doen.

Naast klassiek ballet, de basis voor elke dansvorm, zijn er nog meer dansvormen bij De Dansacker. Ook worden er regelmatig leuke en interesante workshops gegeven. De dansvormen van De Dansacker:

Grote voorstelling

Eens in de drie jaar organiseren wij een spectaculaire grote voorstelling en mogen de kinderen optreden in Theater de Veste in Delft. Houdt u het weekend van 24 en 25 juni 2017 ook vrij!

Wij hebben nog plek voor Breakdancers en ook voor kleuters is er nog ruimte om in te stromen. Vanaf januari hebben wij een leerlingstop i.v.m. de grote uitvoering in Theater De Veste.

De Balletboutique

Balletboutique De DansackerDe Dansacker heeft ook een balletwinkel: "De Balletboutique". Bij De Balletboutique vind je alles wat te maken heeft met dans, muziek en theater. Van muziekdozen tot balletsokken, van beenwarmers tot ballettassen. Drinkbekers, broodtrommels, sieraden en ga zo maar door. Er is van alles te vinden!

Neem een kijkje op de webshop van De Balletboutique of loop eens binnen bij De Balletboutique.