Dag voor Dans

Op 09-11-2014 hebben wij onze Dag voor Dans voor de kinderen in Sao Paulo gehouden. Wij hadden niet durven hopen dat het zo een groot succes zou worden. Al onze verwachtingen zijn overtroffen. Vanaf het moment dat de deur open ging om 10.30uur is er een continue doorloop geweest van mensen die een workshop wilden volgen en daarmee direct het goede doel steunden. Voor maar €2,50 deed je al mee met een workshop hiphop, streetdance, jazz, musicaldans, breakdance, modern jazz of modern ballet. Regelmatig kwamen dansers tussen de workshops door gauw even een polsbandje halen voor de volgende workshop.

De hele dag hoorden we vrolijke muziek, lachende ouders/kinderen/docenten, behalve om 11.00 en om 14.00uur. Twee keer een half uur stilte in de grote zaal terwijl verschillende groepen kinderen een demoles klassiek gaven. Opbouwend van klein naar groot en van beginnend klassiek ballet naar ballet op hoog niveau. Ademloos zaten ouders en kinderen te kijken.

Op deze wijze willen wij iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan het laten slagen van deze dag heel hartelijk bedanken. De eindstand is uitgekomen op €1135,- ten bate van de kinderen uit de sloppenwijken van Sao Paulo. Zij kunnen nu ook het geluk van dans gaan ervaren, net als onze kinderen.