Caractère

Caractère is een vrolijke dansvorm met Russische roots waarbij expressieve en levendige choreografieën het karakter van de danser uitdrukken.
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Deze dansstijl combineert klassieke ballettechnieken met volksdansbewegingen en kan zowel solo als in groep worden uitgevoerd. Met snelle sprongen, draaien en levendige pasjes straalt caractère vreugde en levendigheid uit.

De bijbehorende muziek is opzwepend en ritmisch en nodigt dansers uit om hun emoties te uiten en hun persoonlijkheid te laten zien. Caractère biedt dan ook ruimte voor individuele interpretatie en creativiteit. Deze vrolijke dansstijl kan in verschillende settings worden uitgevoerd, zoals balletvoorstellingen, folkloristische optredens en moderne dansproducties. Het publiek wordt altijd betoverd door de dynamiek en levendigheid.

Caractère geeft dansers de mogelijkheid om hun karakter tot uiting te brengen en brengt vreugde en levendigheid over op het publiek. Het ontwikkelt dansvaardigheden als ritme, zelfvertrouwen en discipline. Laat je meeslepen door uitdagende en plezierige choreografieën en verbind je geest en lichaam terwijl je de muziek voelt stromen.

Ben je klaar om je dansskills naar een hoger niveau te tillen?

In de caractèreles ontdek je ware passie en straal je als nooit tevoren!

Praktische info

Lestijden Zie lesrooster
Docenten Lotte
Sandra
Contributie Zie contributie
Kleding Zie kledingvoorschrift

 

Meteen inschrijven?

Echt wat voor jou? Weet je het al zeker en wil je zo snel mogelijk beginnen?