Uniek dansen

  • slide

Dans is een universele taal die door íedereen gesproken kan worden. Waar mogelijk doen we dat inclusief (in de reguliere lessen) en waar dit niet gewenst is hebben wij onze Uniek Dansen groepen voor mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking.

Onze danslessen zijn speciaal ingericht voor mensen met een beperking. Twee vaste dansdocenten in een kleine groep. Structuur en rust en een les die aangepast is op de leerlingen die mee dansen. De unieke talenten en mogelijkheden van de leerlingen worden centraal gesteld en zorgen voor magie in de danszaal. De dansstijlen worden afgewisseld en ook de muziek is bijzonder gevarieerd.

Dans heeft bewezen fysieke en mentale voordelen te hebben, zoals het verbeteren van de coördinatie, balans en concentratie. Dans draagt bij aan het zelfvertrouwen, het verminderen van stress en als je dit in een groep doet draagt het ook nog eens bij aan het groepsgevoel.

Waar wacht je op? Betreed een wereld vol beweging, expressie en empowerment. Kom bij ons dansen en ontdek jouw unieke potentieel. Samen zorgen we ervoor dat jij straalt op de dansvloer!

Schrijf je vandaag nog in bij Uniek Dansen en word deel van onze inclusieve dansgemeenschap. Ontdek de kracht van dans en laat jouw beperkingen veranderen in onbeperkte mogelijkheden. Uniek Dansen, waar jouw dansavontuur begint!

Ben je klaar om je dansskills naar een hoger niveau te tillen?

Dansen zonder grenzen, Uniek in beweging!

Praktische info

Lestijden Zie lesrooster
Docenten Gabi
Selina
Suzanne
Contributie Zie contributie
Kleding Zie kledingvoorschrift

 

Meteen inschrijven?

Echt wat voor jou? Weet je het al zeker en wil je zo snel mogelijk beginnen?