PBT

Deze unieke les combineert traditionele ballettechnieken met eigentijdse oefeningen, waardoor je snel vooruitgang boekt en je danstechniek verfijnt.
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Ben je op zoek naar een innovatieve en effectieve manier om je balletvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Dan is het tijd om Progressing Ballet Technique in je dansroutine op te nemen!

In Progressing Ballet Technique draait alles om het begrijpen en versterken van de dieperliggende spieren die cruciaal zijn voor een goede houding, balans en controle tijdens het dansen. Door gebruik te maken van speciale ballen en weerstandsbanden, worden deze spieren geactiveerd en getraind op een manier die je nog nooit eerder hebt ervaren. Je zult merken dat je al na een paar lessen sterker, flexibeler en stabieler wordt.

Wat deze les nog aantrekkelijker maakt, is dat het geschikt is voor dansers van alle niveaus, ongeacht hun leeftijd of ervaring. Of je nu een beginnende balletdanser bent die zijn eerste pasjes zet of een doorgewinterde professional die zijn techniek wil verfijnen, Progressing Ballet Technique biedt voor ieder wat wils.

 

Ben je klaar om je dansskills naar een hoger niveau te tillen?

Stap voor stap naar minder blessures en meer stabiliteit op een lijf-vriendelijke manier met Progressing Ballet Technique!

Praktische info

Lestijden Zie lesrooster
Docenten Lisa G.
Wil
Contributie Zie contributie
Kleding Zie kledingvoorschrift

 

Meteen inschrijven?

Echt wat voor jou? Weet je het al zeker en wil je zo snel mogelijk beginnen?