Moderne dans

Ontdek de vrijheid en expressie van moderne dans! Wij bieden moderne danslessen aan voor verschillende leeftijdsgroepen, van jong tot oud.
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Of je nu een beginner bent die nieuwsgierig is naar moderne dans, of een ervaren danser die zijn/haar vaardigheden wil verfijnen, bij ons ben je aan het juiste adres. Onze ervaren en gepassioneerde docenten zullen je begeleiden op een reis vol creativiteit en beweging. Moderne dans is een unieke dansvorm die je de vrijheid geeft om je eigen persoonlijke stijl te ontdekken. Laat je lichaam spreken en uitdrukken wat je voelt, zonder grenzen. Beweeg op inspirerende muziek en leer technieken die je souplesse, kracht en coördinatie zullen verbeteren. De lessen worden aangepast aan de leeftijd en niveau van de deelnemers, zodat iedereen op zijn eigen tempo kan groeien. Of je nu jong bent en je creatieve kant wilt ontwikkelen, of ouder bent en je wilt blijven bewegen op een artistieke manier, moderne dans is geschikt voor iedereen.

Kom langs en laat moderne dans je inspireren, uitdagen en plezier brengen. Word lid van onze dansgemeenschap en ontdek de kracht van beweging!

Ben je klaar om je dansskills naar een hoger niveau te tillen?

Laat je inspireren door de vrijheid van beweging en verleg grenzen met moderne dans!

Praktische info

Lestijden Zie lesrooster
Docenten Danique
Lisa G.
Contributie Zie contributie
Kleding Zie kledingvoorschrift

 

Meteen inschrijven?

Echt wat voor jou? Weet je het al zeker en wil je zo snel mogelijk beginnen?