Streetdance

Ben je op zoek naar een dansvorm die energie, creativiteit en passie combineert? Dan is streetdance dé dansstijl voor jou!
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Streetdance is een bruisende en dynamische dansvorm, ontstaan op straat en uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Met streetdance kun je je volledig uitleven op de nieuwste hits, waarbij je gebruik maakt van de meest coole en urban bewegingen. Deze dansstijl biedt eindeloze mogelijkheden om je eigen stijl te ontwikkelen en te laten zien. Je leert niet alleen de basispassen, maar ook hoe je ze kunt combineren tot indrukwekkende choreografieën.
Streetdance is geschikt voor jong en oud, beginners en gevorderden. Het is een uitstekende manier om te werken aan je conditie, coördinatie en lenigheid, terwijl je tegelijkertijd je expressie en zelfvertrouwen vergroot. Daarnaast is streetdance een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en gezelligheid te ervaren.
Doe mee en geniet van het gevoel van vrijheid en voldoening dat streetdance geeft. Meld je aan voor een streetdanceles en ervaar zelf de energie en het plezier van deze fantastische dansvorm!

Ben je klaar om je dansskills naar een hoger niveau te tillen?

Urban moves, magical streetdance grooves!

Praktische info

Lestijden Zie lesrooster
Docenten Lisa S.
Contributie Zie contributie
Kleding Zie kledingvoorschrift

 

Meteen inschrijven?

Echt wat voor jou? Weet je het al zeker en wil je zo snel mogelijk beginnen?