Hiphop

Stap in de wereld van Hiphop en laat jezelf meeslepen door de opzwepende beats en de energieke moves! Hiphop is dé dansstijl waarbij je volledig jezelf kunt zijn en je unieke persoonlijkheid kunt laten stralen.
  • slide
  • slide
  • slide

Of je nu een ervaren danser bent of helemaal nieuw in de wereld van dans, Hiphop is voor iedereen toegankelijk. Laat je leiden door de dynamiek van de muziek en de krachtige beats. In deze dansvorm draait het om het vinden van je eigen groove en het uiten van je emoties. Tijdens de Hiphop danslessen leer je de essentiële technieken en moves die je nodig hebt om indruk te maken op het ritme. Ontwikkel je coördinatie, lenigheid en kracht terwijl je geniet van een geweldige workout. Daarnaast is Hiphop ook een perfecte manier om je zelfvertrouwen te vergroten en sociale vaardigheden te ontwikkelen. In de lessen dans je samen met anderen, waarbij je elkaar inspireert en motiveert.

Kom langs en ontdek de wereld van Hiphop! Laat jezelf betoveren door de muziek en dans als nooit tevoren. Doe mee en verander je passie voor muziek en beweging in een fantastische danservaring!

Ben je klaar om je dansskills naar een hoger niveau te tillen?

Laat de Hiphopbeat je persoonlijkheid helpen groeien en ontwikkelen.

Praktische info

Lestijden Zie lesrooster
Docenten Dyon
Lisa S.
Contributie Zie contributie
Kleding Zie kledingvoorschrift

 

Meteen inschrijven?

Echt wat voor jou? Weet je het al zeker en wil je zo snel mogelijk beginnen?